Skip to main content

Hej,

Så kul att just du är intresserad av att åka till Eurocana Summercamp i sommar!

Lägret kommer hållas i Leksand i samarbete med LEIF – Leksands Extrema Idrottsförening i deras nybyggda betongpark.

Vi kommer bo på en fritidsgård tillsammans i närheten av parken och kommer varva skate med roliga aktiviteter och ännu mer skate. Det finns fler parker runt om som vi kommer att åka till men vår hemmapark blir den i Leksand.

Åldern är satt till minimum 11 år och max 16 år för vårt heltidsläger. Viktigt är att man kan sova borta en vecka med kompisar och att man kan grunderna i Skateboardåkning. Detta för att få ut så mycket som möjligt av lägret. Självklart kommer det finnas utbildade ledare dygnet runt som stöttning och hjälp om man vill ha hjälp eller kanske bara behöver en kram, en high five, ett plåster eller om hemlängtan blir för stor. Vi har även ett dagläger för barn 7-11år med samma dagaktiviteter.

Kostnad för veckolägret är 3800:- (Efter 1 juni betalas hela summan direkt) Anmälningsavgiften är 500:- först när denna anmälningsavgift är betald och man har fyllt i info via länken nedan har man en garanterad plats (begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälningsavgiften återbetalas ej). Betalningsvillkor – resterande belopp betalas 10dgr efter anmälan. Veckolägret kostar 2400:- och även den här summan betalas direkt. Ingen återbetalning av lägret görs vid förhinder att deltaga. Undantag endast med läkarintyg i speciella fall.

I priset ingår mat (frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsmat – dagläger ingår lunch och mellanmål), logi, coacher (vissa engelsktalande, dessa kommer att presenteras löpande på Instagram under @eurocanasummercamp), medlemskap i LEIF, olycksfallsförsäkring (genom Sveriges Skateboardförbund) och en grym vecka med en massa roliga upptåg som tex besök på vattenland, give aways och överraskningar.

Lägret avslutas fredagen den 29 juni med en gemensam happening. Helgen som följer (30/6-1/7) är det tävlingen McTwist Challenge. Jättekul om så många som möjligt stannar och tävlar eller bara hänger. Här är föräldrar, syskon, släkt och vänner självklart välkomna. Behöver man hjälp att hitta camping, stugor eller hotell är det bara att höra av sig. Mer info om detta kommer!

Packlista, exakta tider för start/slut, och mer bra att ha info kommer när lägret närmar sig! Vi hämtar gärna upp på stationen så vill man att barnen tar tåg eller buss går detta jättebra. Vill man ha kontakt kan man alltid maila oss

eurocanasummercamp@gmail.com eller ringa till Helena: 0709-701748 eller Mattias: 0768-043340 Bara att höra av sig!

Anmäl via länk:

https://docs.google.com/forms/d/1QuU2WjGAH-b4jOLD26MSiItM0eiy7DDn07XaNkNZEX8/edit

Efter anmälan kommer betalningsuppgifter via mail.

 

Varmt välkomna önskar Team Eurocana Summercamp 2018!!